Microneedling (Skinpen / Dermapen)

Microneedling anvendes til behandling af mange hudproblemer – herunder ar, grovporet hud, strækmærker, rynker og pigmentpletter mm.

Metoden består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det, ved at skabe nyt kollagent væv. 
Pga. af at de mange tusinde mikroskopiske huller/kanaler som behandlingen skaber, vil de aktive ingredienser trænge ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. Effekten af det aktive serum kan derfor ofte ses næsten øjeblikkeligt. Efter behandlingen kan huden blive rød og varm. Dette aftager i løbet af ca 4 timer og er væk efter 12 – 48 timer.​ ​

Der anvendes effektive solutions/serummer fra Mesoestetic i forbindelse med behandlingerne, der indeholder aktive ingredienser til lige præcis den indikation som man ønsker at behandle, samt fibermaske efter behandlingen for at fugte og berolige huden.

Vi anbefaler minimum 4 behandlinger med 2-4 uger imellem.
Resultatet kan variere fra person til person.

​Kontraindikationer:
– Blodfortyndende medicin
– Graviditet og amning
– Epilepsi
– Sukkersyge
– Rosacea
– psoriasis, atopisk dermatitis, herpes og andre hudsygdomme

​Den første dag efter behandlingen kan huden være rød og føles lidt stram. 
Det anbefales at bruge hjemme:
Post fast skin repair Mesoestetic 
Solbeskyttelse creme SPF 50 Mesoestetic


Pris

1400 kr.                  

pr. behandling

​* Ansvarsfraskrivelse. Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.​​​