Effektiv behandling mod pigmentforandringer uden brug af laser – også for mørke hudtyper

Pigmentforandringer og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Studier viser, at pigmentfejl får huden til at se 10-15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer.

Der kan være mange årsager til udvikling af pigmentpletter på ansigt og krop: Sol-skader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menopause, traumatiske forandringer i huden pga. acne og post-inflammatoriske pigmentforandringer.

Cosmelan® Depigmentation påvirker melanindannelsen direkte, og giver mulighed for at fjerne hyperpigmenteringer effektivt samt at give huden dens naturlige farve, glathed og udstråling tilbage.

Cosmelan® Depigmentation er kendt blandt førende klinikker i 64 lande verden over. Cosmelans succes skyldes blandt andet dens effektivitet og høje sikkerhedsmargin. Behandlingen eliminerer bl.a.: Melasma / chloasma (graviditetsmaske), leverpletter, acne, solskader, hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansigt og krop. Cosmelans mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

Fordele

  • Fjerner pigmentering hurtigt og nemt
  • Anvendes til alle hudtyper og hudnuancer.
  • Let peeling giver foryngende og udglattende effekt
  • Meget effektiv til behandling af acne-problemer
  • Reducerer acne-ar
  • Behandlingen kan bruges hele året rundt, også om sommeren
  • Indeholder ikke Hydraquinon
  • Høj sikkerhedsmargin
  • Fjerner pigmentpletter efter laser og peeling behandlinge

Resultater

I 99% af tilfældene forsvinder pletterne, og det giver forbedringer på 95%. Allerede 7-10 dage efter start af Cosmelan® Depigmentation behandlingen kan man observere en mærkbar og betydelig forbedring af huden.
Der opnås reduktion af pletternes omfang, huden bliver mere ensartet og fornyet. Efter 7-8 uger (det tager lidt længere tid for mørkere hud-typer) opnås maksimalt resultat, dog kan resultatet variere fra person til person. Pletterne bliver kraftigt reduceret, og huden får sin naturlige kulør. Som en bonus-effekt reducerer Cosmelan talg- og fedtproduktionen, mindsker porerne, og er yderst effektiv til acneplaget hud med pigmenteringer.

Behandling

Trin 1 – i klinikken. Cosmelan Depigmentation programmet indeholder en effektiv pigment-reducerende maske “Cosmelan 1”

Virkningen af masken er det centrale i Cosmelan behandlingen! Masken påføres på klinikken efter grundig affedtning af huden. Cosmelan 1 masken forbliver på huden 8-12 timer (afhængig af hudtype og hudens følsomhed). Kunden forlader klinikken med masken på, og vasker den af efter den anbefalede tid.

Trin 2 – vedligeholdelse (hjemme). Vedligeholdelses-produktet Cosmelan 2 virker ved yderligere at reducere pigmentpletterne. Samtidig forhindrer Cosmelan 2 dannelsen af nye mørke pletter.

Cosmelan 2 anvendes to gange dagligt, og forsættes i flere måneder, selv efter pletterne er fjernet: dette har en forebyggende virkning, og minimerer risikoen for, at pletterne kommer tilbage.

Trin 1 foretages altid på klinikken. Vi vil herefter forklare hvordan produkterne skal bruges derhjemme i forhold til din hudtype. Idet ingredienserne er meget aktive, er det vigtigt at følge behandlerens råd præcist for at undgå fejl og bivirkninger.

Cosmelan 2 anvendes som vedligeholdelsescreme i helt op til 1 år.

Pris

4500 kr.

inkl. hudplejeprodukter

*Ansvarsfraskrivelse. Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.