Er du plaget af akne, bumser eller uren hud i ansigtet eller på kroppen? Har du prøvet forskellige kure og behandlinger uden overbevisende effekt?

Mange er plaget af akne i ansigtet eller på kroppen og mange behandlinger er ikke effektive eller dybdegående nok. Acnelan® Acne Solution fra mesoestetic er den mest fuldendte, aktuelle behandling af akne på det kosmetisk-medicinske marked i dag.

Dette banebrydende produkt inden for acne behandling giver for mange klienter en effektiv, bekvem og hurtig behandling af selv svære tilfælde af akne, og er samtidig prismæssigt overkommelig.

Fordele ved Acnelan®

Acnelan løser effektivt problemer forbundet med akne

 • Behandler effektivt akneplaget hud og aknear
 • Behandler effektivt seboroisk dermatitis (skæleksem)
 • Dybdegående rensning af huden
 • Harmoniserer fedtbalancen i huden
 • Optimerer selve hudens tekstur
 • Udjævner hudens tone og forbedrer dens udseende
 • Forbedrer den akne-plagedes livskvalitetHvordan fungerer behandlingen?

Behandlingen er en effektiv kombination af en intensiv, professionel klinikbehandling og egen behandling hjemme med en komplet serie af Acnelan produkter.

Der skal gå ca. 3 uger mellem hver behandling, og du vil kunne se resultater efter ca. 6 uger. Det anbefales at holde behandlingen ved lige efter kuren ca. hver 3. måned.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det kommer selvfølgelig helt an på, hvor slem plaget af din akne, du er.

Som udgangspunkt anbefales:
3 behandlinger til mild / moderat akne og bumser
5 behandlinger til sværere grad af akne og bumser

Acnelan Acne Solution består af 2 faser

Trin 1 – På klinikken: Anvendelse af Acnelan Acne Solution

Din hud renses med Purifying Mousse. Hvis du behandles i ansigtet, beskyttes næsefløje og læber med vaseline. Dine øjne dækkes med vatrondeller.

Den effektive og dybtvirkende Acnelan maske påføres det berørte område med en spatel. Masken er på i maks. 3 min. Hvis det brænder eller svier, kan du bruge en vifte til at køle ansigtet med. Efter de 3 minutter neutraliseres masken. Masken fjernes og huden duppes tør.​

Efter Acnelan masken får du en skøn og kølig opbyggende Crystal Fiber maske på ansigtet. Hvis det er kroppen, der behandles, får du en antistress maske på.

Efter den afslappende maske masseres en ampul med Pore Sealing Shield ind i huden. Vi afslutter behandlingen med ansigtscreme med solfaktor for at give huden den maksimale beskyttelse.

Trin 2 – Vedligeholdelse hjemme

Herefter bruger du de skræddersyede Acnelan produkter hjemme op til din næste Acnelan klinikbehandling:

 • Morgen: Rens med Purifying Mousse og påfør herefter Fast Skin Repair
 • Aften: Rens med Purifying Mousse og påfør herefter Fast Skin Repair

Du kan evt. supplere aftenbehandlingen med Resurfacing Peel Booster inden Fast Skin Repair.

Maske til fornyelse og vedligehold
Du skal bruge en Acnelan maske efter endt forløb med Acnelan behandlinger 1 gang om ugen i 10-15 minutter.

Massér masken forsigtigt ind i huden, så de små korn, som masken indeholder, fjerner urenheder og døde hudceller. Vask grundigt af med lunkent vand.

Hvad skal jeg passe på efter behandlingen?

Gå ikke i sol, sauna eller svømmehal i op til 48 timer efter behandling. Voks ikke i det behandlede område 15 dage før og 15 dage efter behandling.

Hvornår må man ikke behandles med Acnelan?

 • ​Ved graviditet og amning.
 • ​Ved aspirin-allergi eller allergi overfor nogle af indholdsstofferne i Acnelan.
 • ​Fotosensitiv medicin må ikke indtages mindst 6 måneder før behandling påbegyndes og må ikke bruges i behandlingsperioden.
 • ​Hvis du får radioterapi.
 • ​Hvis du har tendens til ar, der strækker sig ud over sårets grænse (keloide ar).
 • ​Ved herpes.
 • ​Hvis du har åbne sår, eller acne med infection. (Man kan dog godt i behandlingen undgå enkelte områder, hvis der kun er et par sår.
 • ​Hvis du har områder med micropigmentering. Få en gratis vurdering hos os, hvis du er i tvivl.


Pris

900 kr.

pr. behandling


*Man anbefaler tilkøb af efter-peeling produkter til hjemmebrug for bedste og mest holdbare resultat.

* Ansvarsfraskrivelse. Vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af vores produkter og behandlinger. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.